06 / 05 / 2024

Ticari kredilerde şok eden gerçek ortaya çıktı!

Ticari kredilerde şok eden gerçek ortaya çıktı!

Ticari kredilerin faizlerinde düşüş yaşansa da, vatandaşların kredi çekmeye başvurmadığı ortaya çıktı.



Son dönemde bankacıların getirilen limitler dolayısıyla kredi vermekten geri durduğu belirtiliyordu. Bloomberg HT yayınlarına çıkan farklı sektörden isimler kredi faizlerinin düşmesine rağmen kredi bulamamaktan şikayetçi olmuşlardı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, sektörün kredi hacmi 9 Eylül itibarıyla 42 milyar 154 milyon lira arttı. Söz konusu dönemde toplam kredi hacmi 6 trilyon 648 milyar 205 milyon liradan 6 trilyon 690 milyar 359 milyon liraya çıktı.

Söz konusu dönemde taksitli ticari kredilerin tutarı 595 milyon lira azalarak 874 milyar 210 milyon liraya geriledi.

Ticari kredilerde şok eden gerçek ortaya çıktı!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Eylül 2022 tarihinde saat 20.16'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,27 Türk Lirası, euro 18,34 Türk Lirası, altının gramı ise 986 Türk Lirası değerinde.

Emekli ve memura yine zam göründü! İşte yeni maaşlar!

Selçuk Geçer'in bu uyarısını dinlemeden dolara yatırım yapmayın!

İslam Memiş'ten gram altın itirafı geldi: 'Kaybettim'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön