02 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın itirafı geldi: 'Kaybettim'

İslam Memiş'ten gram altın itirafı geldi: 'Kaybettim'

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, ekonomi gündeme ilişkin itirafta bulundu.



Altının kahini olarak bilinen İslam Memiş, gram altınla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Daha önceki değerlendirmelerinde eylül ayında gram altının bin TL'nin altına düşmeyeceğini söyleyen Memiş, gram altın fiyatlarının çakılması ile "Bu kez kaybettim" diyerek itirafta bulundu ve düşüşteki gerekçeleri tek tek sıraladı.

İslam Memiş ten gram altın itirafı geldi: Kaybettim

"KAYBETTİM"

"Altın ve gümüş yatırımcısı iyi dinlesin!" başlıklı videosunda İslam Memiş, şunları söyledi: "Altın fiyatlarında, gümüş fiyatlarında yaşanan sert düşüşler neyin habercisi? Öngörümde değişiklik var mı? Düşüşler ne kadar devam edebilir? Cevabını vermeye çalışacağım. En son videomuzda bir iddiam vardı, eylül itibarıyla gram altın alamayacaksınız demiştim. İlk iki iddiayı ben kazanmıştım ama 3. iddiayı kaybetmiş oldum. Gram altın ekranlarda 973 olsa da serbest piyaslarda 998 lira seviyesinden işlem gerçekleştirmeye devam ediyor."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön