07 / 05 / 2024

Karcher WV 75 ile cam temizliğine pratik çözüm!

Karcher WV 75 ile cam temizliğine pratik çözüm!

Karcher, akülü cam temizleyicisiyle bayanların korkulu rüyası olan cam temizliğini iz bırakmadan en sevilen ve en pratik ev işine dönüştürüyor



Kärcher WV 75 şarjlı cam temizleyicisi küçük/büyük tüm cam yüzeylerden fayanslara, aynalardan duşakabinlere kadar, evlere pratik temizlik ve hijyen anlayışını getiriyor. 


Ürün ile birlikte sunulan deterjan püskürtme şişesi ile cam yüzeye uygulanan su ve  deterjan, mikrofiber bez sayesinde yüzeye derinlemesine nüfus ediyor. Cam yüzeyde bu işlem sonrası ortaya çıkan kirli su ise Kärcher WV 75’in emiş özelliğiyle tüm kirli suyu yere damlatmadan haznesine hapsediyor. Son olarak, yüzeyi ışıl ışıl parlatan emiş başlığı ise, Kärcher’in temizlik anlayışını dışa yansıtıyor. Portatif yapısıyla her yere kolayca taşınabilen Kärcher WV 75, fonksiyonel yapısıyla cam yüzeylerin temizliğinde en önemli yardımcınız olacak.


Portatif ve pratik tasarım anlayışının mükemmel uyumu, üstün emiş özelliği, microfiber bez ve iz bırakmayan emiş başlıklarıyla WV 75, küçük boyutunun ötesinde temizlik görevinin altından rahatlıkla kalkıyor.  Kärcher WV 75, pencerelere uygun farklı ebatlardaki iki emiş başlığı ile küçük veya zorlu cam yüzeylerin üstesinden kolayca geliyor. 


Kärcher WV 75 Şarjlı Cam Temizleyici, erkeklerin de gözdesi!


Kärcher WV 75 Plus, beyaz renginden aldığı şıklıkla evlerde pratik kullanım sağlarken, araba camlarının temizlenmesinde de erkeklerin en büyük yardımcılarından. Kärcher’in geliştirip ürettiği eşsiz modelini, Mediamarkt ve Satürn mağazaları ile seçkin beyaz eşya bayilerinden temin edebilirsiniz.

Kärcher WV 75 Plus Şarjlı Cam Temizleyicisi için tavsiye edilen perakende satış fiyatı; 229,00 TL. 



Geri Dön