19 / 05 / 2024

Kärcher Temizlik Ürünleri

Kärcher Temizlik Ürünleri

Karcher, akülü cam temizleyicisiyle bayanların korkulu rüyası olan cam temizliğini iz bırakmadan en sevilen ve en pratik ev işine dönüştürüyor

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Karakaş tarafından kuruldu.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Yiğit tarafından kuruldu.

Carrefoursa’da temizlik ürünlerinde şok indirim! Tek üründe 56 lira cepte kalıyor! 17 Mart 2023 Fiyat Listesi

Deterjan grubu ürünlere büyük indirimler yapan Carrefoursa’da Omo Sıvı Deterjan 38 yıkıma 139,90’dan 56 lira birden indirime girerek 83,94 liradan satılmaya başlandı.  Carrefoursa’da başka hangi temizlik ürünleri indirime girdi?

Marketlerden dev promosyon! Mahallenizdeki tüm marketlerde geçerli! Gıda, temizlik ürünü, mutfak malzemeleri… Zam yok!

Yerel marketler müjdeyi açıkladı! Türkiye Perakendeciler Federasyonu “Artık zam yapmayacağız” dedi. Marketlerin ortak kararına göre, gıda ve temizlik ürünleri ile mutfak araç ve gereçlerinde zam yapılmayacak.

Carrefour’da temizlik ürünlerinde süper fırsatlar! 1.500 ml sıvı bulaşık deterjanı 39,90 TL, 4 kg çamaşır suyu 27,90 TL,

Carrefour’da temizlik ürünleri grubundan çok sayıda ürün yüzde 20, yüze 25, yüzde 30 indirimlerle satılıyor. Peki hangi temizlik ürünü kaç TL’ye düştü? İndirimde hangi ürünler var? Fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar…

Şok Market’te yeni yıl bereketi! Temizlik ürünleri yüzde 30’a varan indirimlerle! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Şok Market’te Haftanın Ürünleri Kataloğunda temizlik ürünlerine dev indirim yapıldı. Kireç önleyicinin 34 TL’ye, cam temizleyicinin 15 TL’ye, bulaşık makinesi parlatıcısının 24 TL’ye satılacağı indirim kataloğunda başka hangi ürünler indirime girdi? Hangi ürünün fiyatı kaç TL’ye düştü? İşte detaylar

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Sarı tarafından kuruldu.

Hilgök İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Reklam Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilgök İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Reklam Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Can Taş tarafından kuruldu.

Kuzeyim Yapı Malzemeleri Temizlik Kırtasiye Orman Ürünleri Ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyim Yapı Malzemeleri Temizlik Kırtasiye Orman Ürünleri Ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Babat tarafından kuruldu.

Temizlik ürünleriniz BİM 2 Ağustos Salı kataloğunda! İşte BİM 2 Ağustos Salı kataloğu!

BİM aktüel ürün kataloğu her hafta araştırılıyor. Temizlik ürünleri BİM 2 Ağustos Salı kataloğunda! İşte detaylar!

Kärcher Temizlik Ürünleri Haberi

Kärcher Temizlik Ürünleri

Kärcher WV 75 şarjlı cam temizleyicisi küçük/büyük tüm cam yüzeylerden fayanslara, aynalardan duşakabinlere kadar, evlere pratik temizlik ve hijyen anlayışını getiriyor. 


Ürün ile birlikte sunulan deterjan püskürtme şişesi ile cam yüzeye uygulanan su ve  deterjan, mikrofiber bez sayesinde yüzeye derinlemesine nüfus ediyor. Cam yüzeyde bu işlem sonrası ortaya çıkan kirli su ise Kärcher WV 75’in emiş özelliğiyle tüm kirli suyu yere damlatmadan haznesine hapsediyor. Son olarak, yüzeyi ışıl ışıl parlatan emiş başlığı ise, Kärcher’in temizlik anlayışını dışa yansıtıyor. Portatif yapısıyla her yere kolayca taşınabilen Kärcher WV 75, fonksiyonel yapısıyla cam yüzeylerin temizliğinde en önemli yardımcınız olacak.


Portatif ve pratik tasarım anlayışının mükemmel uyumu, üstün emiş özelliği, microfiber bez ve iz bırakmayan emiş başlıklarıyla WV 75, küçük boyutunun ötesinde temizlik görevinin altından...