29 / 04 / 2024

TMO ramazandaki fiyat artışlarına karşı büyük önlem aldı! Ayçiçek yağı, pirinç, mercimek! Çok ucuza satın alabilirsiniz

TMO ramazandaki fiyat artışlarına karşı büyük önlem aldı! Ayçiçek yağı, pirinç, mercimek! Çok ucuza satın alabilirsiniz

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal'dan ramazanda bazı ürünlerde yaşanabilecek fiyat artışlarına karşı önlem aldıklarına dair açıklama geldi.



PİYASADAKİ EN UYGUN FİYATLAR TMO'NUN!

Güldal, TMO'nun gıda arz güvenliği için çok önemli bir kurum olduğunu vurguladı ve stoklara sürekli takviye yaptıklarını söyledi.

Güldal, un ve hayvan yemi regülasyonu yaptıklarını, özellikle tarım ürünlerinde herhangi bir eksiklik olmaması için de iç alımlara ilave olarak dış alımlarla da kendilerini en kötü senaryoya göre hazırladıklarını belirtti. 

Stokların güçlü ve yeterli olduğunun vurgusunu yapan Güldal: '' Özellikle bazı ürünlerde spekülatif fiyat artışlarını önleyecek stoklarımız da var, yetkilerimiz de var. Biz bunları kullanmaya hazırız, zaman zaman da kullanıyoruz." dedi.

AYÇİÇEK YAĞI, PİRİNÇ MERCİMEK... ÇOK UCUZA SATIN ALABİLİRSİNİZ!

Güldal, TMO'nun görev alanında başta bakliyat ve hububat ürünleri geldiğini söyleyerek şu ifdeleri kullandı: "Ayçiçeği yağı (5 kilogram) geçen yıl hazirandan itibaren 135 liradan satılıyor. Piyasa da bizim fiyatlarımıza gelmiş durumda. 

Pirinç, mercimek, fındık ürünleri ve üzüm ürünlerini başta Tarım Kredi Marketlerin tamamında, TMO satış yerlerinde ve PttAVM üzerinden satıyoruz.

Tüketicilerimiz bu ürünleri çok ucuz fiyata temin edebilirler. Özellikle ramazan dolayısıyla ürünlerimizin ambalajlanmasını, paketlenmesini ve sevkiyatını 2-3 misli artırdık.

Herkes TMO ürünlerine ulaşabilsin diye ürünlerimizi sevk ediyoruz. TMO'nun fiyatları şu anda piyasadaki en uygun fiyatlar. Hazirandan bu yana ürünlere zam yapmadık. Şu anda da bir zam yapmayacağız." dedi.

TMO büyük yeni ay  indirimi duyurdu! Ayçiçek yağı, pirinç, mercimek, fındık! 1 Mart 2023 fiyat listesi

TMO resmen duyurdu! Çiftçiler siz de hemen bakın! Kota sınırlaması olmadan alım yapılıyor! 

Geri Dön