28 / 04 / 2024

TMO'dan şok fiyatlar! Ayçiçek yağı, fındık, pirinç, fasulye, mercimek, nohut kaç TL? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi!

TMO'dan şok fiyatlar! Ayçiçek yağı, fındık, pirinç, fasulye, mercimek, nohut kaç TL? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi!

Tarım Bakanlığı ve Orman ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından kurulan TMO, yeni fiyatları birçok kişinin merakını kazandı. Peki, TMO'da temel gıda ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...



Tarım Bakanlığı ve Orman ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından kurulan TMO, yeni fiyatları birçok kişinin merakını kazandı.

TMO'nun ayçiçek yağı, fındık, pirinç, fasulye, mercimek fiyatları pek çok vatandaş tarafından büyük bir heyecanla araştırılıyor. TMO tarafından ayçiçek fiyatlarının zamlanması vatandaşlara geçtiğimiz hafta büyük bir şok yaşatmıştı. TMO'da Ayçiçek yağı, fındık, pirinç, fasulye, mercimek, nohut kaç TL? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi!Her bütçeye uygun fiyat seçeneklerinin bulunduğu TMO'da bulunan temel gıda ürünlerinin yeni fiyatları vatandaşlar tarafından heyecanla aranıyor. Arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında yer alan TMO'nun fiyatlarına haberimizde yer verdik.

Peki, TMO'da temel gıda ürünlerinin fiyatı ne kadar? TMO 5 kilogram ayçiçek yağı, fındık, sütlü fındık kreması, çekirdeksiz kuru üzüm, pirinç çeşitleri, nohut ve kırmızı mercimek fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 TMO fiyat listesi...


Geri Dön