13 / 10 / 2024

TMSF 13 ilde gayrimenkulleri satışa çıkardı!

TMSF 13 ilde gayrimenkulleri satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Aydın, Denizli, Düzce, Kocaeli, Mersin, Kütahya, Ordu, Trabzon, Zonguldak, Ankara, Bursa, İstanbul ve Kayseri 'de; dubleks büro,ahşap ev, iş yeri, dükkan, daire, konut bahçe,gibi gayrimenkullerin ihalesini 30 Mayıs 2011'de




Tasarruf mevduatı sigorta fonu; Aydın, Denizli, Düzce, Kocaeli, Mersin, Kütahya, Ordu, Trabzon, Zonguldak, Ankara, Bursa, İstanbul ve Kayseri 'de gayrimenkulleri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında dubleks büro,ahşap ev, iş yeri, dükkan, daire, konut bahçeli ahşap ev, parke fabrikası, soğuk hava deposu bununuyor. Sözü edilen gayrimenkullerin ihalesi   30 Mayıs 2011 tarihinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Konferans Salonu Büyükdere Caddesi No: 143 Esentepe/İSTANBUL adresinde saat 14:00de yapılacak.

1.  Yukarıda belirtilen gayrimenkuller için açık teklif alma toplantısı 30 Mayıs 2011 tarihinde TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU Konferans Salonu Büyükdere Caddesi No: 143 Esentepe/İSTANBUL adresinde saat 14:00de yapılacaktır.

2.  Teklifler, açık teklif alma toplantısında alınacaktır.  ,

3.  Gayrimenkul açık teklif alma toplantısına katılmak için;  

1)  Eston Reşitpaşa'daki dairelerin herbiri için 5.000.-TL,

2)  Kocaeli İli, Gebze ilçesi, Mustafapaşa Mahallesi, 68 pafta, 28 ada, 65 parselde kayıtlı, binanın A Blok zemin katındaki 8,9 ve 10 bağımsız bölüm numaralı dükkanlar için 100.000.-TL.

3)  Yukarıdakilerin dışındaki muhammen bedeli 100.000,-TL'nin üzerindeki gayrimenkuller için 20.000.-TL

4)  Muhammen Bedeli 100.000.- 5.001.-TL arasında olanlar için 5.000.-TL

5)  Muhammen bedeli 5.000.-TL ve altında olanlar için muhammen bedel kadar, teminatın TMSFnin T.iş Bankası Balmumcu şžubesKşžube kodu 1135) TR***********0***********0 no.iu TL hesabına yatırılması ve dekontunun ihale saatinden önce TMSF yetkililerine ibraz edilerek şartname imzalanması ve bayrak alınması gerekmektedir, ihale mahallinde nakit teminat tahsili yapılmayacaktır. RCT A.şž.'nin gayrimenkullerinin satışında ayrı şartname imzalanacak ve o şartname hükümleri uygulanacaktır.

4.  Satış şartnameleri ve gayrimenkuller hakkında daha ayrıntılı bilgi www.tmsf.org.tr internet adresinden ve aşağıdaki başvuru adreslerinden temin edilebilecektir.

5.  Açık teklif alma toplantısına katılanlar şartnameleri okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.

6.Gayrimenkul ile ilgili bilgiler ve fotoğraflar taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir. Malikler tarafından gayrimenkuller için ayrıca yer gösterme hizmeti verilmeyecektir.  

7.  Taşınmazların devir ve tescil işlemleriyle İlgili her türlü sözleşme masrafları alıcıya; vergi, resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler yasal düzenlemeler kapsamında taraflara aittir. RCT A.şž.'nin gayrimenkullerinin satışında şirketin şartnamesinde belirtilen hükümler uygulanacaktır.

8.  Malikler Devlet ihale Kanunu hükümlerine tabi olmadığından ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.

9.  Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde ihale anındaki açıklamalar geçerlidir.

10.  ihale üzerinde kalan ihale alıcısının malik tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya satın almaktan vazgeçmesi halinde, muhammen bedel üzerinde teklif vermiş olması kaydıyla
malik ikinci en yüksek teklifi veren istekliden taşınmazı satın almasını isteyebilir.

Münevver Danış/Emlakkulisi.com




Geri Dön