04 / 05 / 2024

TOGG, 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim etti...

TOGG, 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim etti...

TOGG, bugüne kadar 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim ettiğini açıkladı. İşte haberin detayları...



Togg'un X sosyal medya platformu hesabından yapılan paylaşım kapsamında, "Türkiye'mize verdiğimiz sözü tuttuk. Aralık ayında çekilişle T10X almaya hak kazanan 6 bin 8 kullanıcımıza daha akıllı cihazlarını teslim ettik." ifadelerine yer verildiği belirtildi.

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; "Bugün itibarı ile 81 şehrimizin hemen hemen tamamında, heyecanımızı yaşayanve en başından beri desteğini esirgemeyen 19 bin 583 kullanıcımız T10X'lerine kavuştular. Bizler, söz verdiğimiz gibi yedek talihlilerimizin teslimatlarına da 2024 yılında hız kesmeden devam edeceğiz. Yollarda daha fazla karşılaşmak dileğiyle." denildi.

YENİ YILDA YENİ ADIMLAR ATILACAK

Bunların yanı sıra yedeklerde satışa dönüşüm oranının az olmasından dolayı da yerli otomobilin yakın zamanda internetten sipariş almaya başlayacağı tahmin ediliyor. Bu süreçte de söz konusu sayfa yaptığı paylaşımda ise bu konuyla alakalı şunları kaydetti;  “Yedeklerde satışa dönüşüm oranının düşük olması nedeniyle Togg'un çok yakında internetten sipariş alımına başlayacağı tahmin ediliyor. Yeni sene  ileherkesin satın alabileceği Togg T10X, umarız bir kez daha zamlanmadan ilgili müşterilerine teslim edilmiş olur.” denildi.

TOGG, 19 bin 583 T10X i sahiplerine teslim etti...

TOGG NE ZAMAN KURASIZ SATILACAK?

Marka tarafından paylaşılan detaylar kapsamında da  2024 senesinde kura ile seçilen 20 bin asıl talihli ve 20 bin yedek talihli için TOGG otomobilleri satışa çıkarılacak. Gerçekleştirilen bu kura sürecinin tamamlanmasının ardından kalan 60 bin TOGG da e Trumore uygulaması aracılığı ile  doğrudan satışa sunulacağı belirtildi.

TOGG ARTIK DAHA HIZLI ŞARJ OLUYOR

Togg,  10 dakikalık süren şarj  ile 400 kilometre Menzil sağlayacak yapıda olan TOGG, yeni nesil 800V batarya ile geleceği kaydedildi. Batarya ortağı Çinli Farasis  tek şarj ile 1000 kilometre üstü menzil sunacağını açıkladı. Yani 10 dakikalık şarj ile 400 kilometre gidebilen yeni batarya ile beraber  araçlarda daha kullanışlı hal alacak. Öte yandan da Yerli Otomobilde yer alan kesecik tanrıçası hücreleri önce modüller Daha sonra ise pakete dönüştürerek kullanan Farasis, 'Super Pouch Solution' ya da kısaca SPS adı verilen yeni tasarım ile birlikte paket seviyesinde enerji yoğunluğunu 220 Wh/kg üstüne çıkarmayı başardığı iletildi.


Togg çok yakında internette! Togg'un yeni dönemi 2024'te başlıyor...

TOGG yeni özellikleri ile görücüye çıkacak...

Yerli elektrikli otomobil Togg'a yine zam geldi! Togg fiyat listesi Aralık 2023

Togg'a zam geldi! Yeni düzenlenen matrah ile Togg zamlandı...


Geri Dön