27 / 04 / 2024

Togg çok yakında internette! Togg'un yeni dönemi 2024'te başlıyor...

Togg çok yakında internette! Togg'un yeni dönemi 2024'te başlıyor...

Yerli otomobil Togg markası için yeni bir döneme önümüzdeki sene girileceği kaydedildi. Buna göre, tanıtıldığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gören hem tasarımı ile hem de yeni özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Togg, çok yakında internette olacak. işte konuya ilişkin detaylar...



DoluBatarya Sosyal medya hesabında yer alan bilgiler kapsamında yerli otomobil teslimatlarında 18 bininci yedeğe sıra geldiği açıklandı. Togg’un Teslimatlarında yaşanan gecikmeler alıcıların canını sıksa da kural sonucu ile 20 bin asil 20 bin akşam yedek olmak üzere toplamda 40 bin kişiye yerli otomobil satın alma hakkı sağlandı. Bu kapsamda da şimdi ise Togg satışlarına ilişkin önümüzdeki sene ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı.

ASİL TESLİMATLARI BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDI

Edinilen bilgiler kapsamında da kura sonucunda 20.000 asil alıcıya verilecek olan yerli otomobilin teslimatları büyük ölçüde tamamlandığı kaydedildi. Son birkaç haftadır ise yedek teslimatlar için sipariş onayı aramaları da devam ediyor. Konuya ilişkin bilgilendirmeler içeren bir paylaşımda bulunan “dolubatarya” hesabı şunları paylaştı: “Takipçilerimizden gelen mesajlara göre, 15, 17 ve hatta 18 binli sıralardaki talihliler de teslimat için aranmış. Fakat yedekte yer alan potansiyel müşterilerin ciddi bir kısmı mevcut araçlarını kısa sürede satamayacakları, diğer bir kısmı ise fiyatı yüksek bulduğu için bu satın alma hakkını kullanmayı reddediyor.”

Togg çok yakında internette! Togg un yeni dönemi 2024 te başlıyor...

YENİ YILDA YENİ ADIMLAR ATILACAK

Bunların yanı sıra yedeklerde satışa dönüşüm oranının az olmasından dolayı dayerli otomobilin yakın zamanda internetten sipariş almaya başlayacağı tahmin ediliyor. Bu süreçte de söz konusu sayfa yaptığı paylaşımda ise bu konuyla alakalı şunları kaydetti;  “Yedeklerde satışa dönüşüm oranının düşük olması nedeniyle Togg'un çok yakında internetten sipariş alımına başlayacağı tahmin ediliyor. Yeni yıl ile birlikte herkesin satın alabileceği Togg T10X, umarız bir kez daha zamlanmadan ilgili müşterilerine teslim edilmiş olur.”

TOGG NE ZAMAN KURASIZ SATILACAK?

Marka tarafından paylaşılan detaylar kapsamında da  2024 senesinde kura ile seçilen 20 bin asıl talihli ve 20 bin yedek talihli için TOGG otomobilleri satışa çıkarılacak. Söz konusu bu kura sürecinin tamamlanmasından sonra kalan 60 bin TOGG da e Trumore uygulaması aracılığıyla doğrudan satışa sunulacak.

TOGG yeni özellikleri ile görücüye çıkacak...

Togg'a zam geldi! Yeni düzenlenen matrah ile Togg zamlandı...

Togg, 2025'te Avrupa yollarına çıkacak!

TOGG bekleyenlere müjde! Kurayla satış dönemi bitiyor!


Geri Dön