29 / 04 / 2024

TOGG bekleyenlere müjde! Kurayla satış dönemi bitiyor!

TOGG bekleyenlere müjde! Kurayla satış dönemi bitiyor!

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG almak için bekleyenlere son dakika müjdesi geldi. Kurayla satış dönemi resmen sona ereceği TOGG'a o tarihten itibaren isteyen herkes sahip olabilecek.



Ülkemizin yerli ve milli elektrikli otomobili olan TOGG, Mayıs ayında pazara adım atmasıyla beraber dikkatleri de üzerine çekmişti. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre sınırlı üretim sebebiyle kura usulü ile satışa çıkarılan TOGG, önümüzdeki sene genel satışa geçmeyi hedefleyerek pazarda güçlü bir rekabetçi olma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

GÜNLÜK ÜRETİM KAPASİTESİ 280 ADET

Karar'da yer alan habere göre günlük üretim kapasitesini 280 adede çıkartan Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG, 2024'te yıllık üretim hedefini 80 bin adedin üzerine çıkarmayı hedefliyor. Yine paylaşılan detaylara göre artan üretim kapasitesi, TOGG'un gelecek sene içerisinde daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacak.


TOGG NE ZAMAN KURASIZ SATILACAK?


Paylaşılan detaylara göre 2024 yılında kurayla seçilen 20 bin asıl talihli ve 20 bin yedek talihli için TOGG otomobilleri satışa çıkarılacak. Söz konusu bu kura sürecinin tamamlanmasından sonra kalan 60 bin TOGG da e Trumore uygulaması aracılığıyla doğrudan satışa sunulacak.

TOGG bekleyenlere müjde! Kurayla satış dönemi bitiyor!

TULGA 2025'TE YOLLARDA OLACAK

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş, Anadolu Ajansı muhabirine, BMC'nin yürüttüğü projelerle ilgili önemli açıklamalar yapmıştı.

İlk defa İzmir'de gerçekleştirilen TEKNOFEST'te sergilenen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u TULGA'ya ilişkin de önemli detaylar paylaşan BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş, aracın pikap versiyonunun da olduğunu söylemişti.

Yaptığı açıklamasında söz konusu aracın doğuştan zırhlı şekilde tasarlandığını kaydeden BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş, şöyle konuştu: "TULGA aracımızın hedef kitlesi jandarma ve emniyet. Onların ihtiyaçlarına uygun şekilde dizayn edildi.ve onların ihtiyaçlarına göre üretildi. Test aşaması herhalde 2024 yılının sonuna doğru tamamlanır. 2025 yılının başında da inşallah bunu hem Emniyet Genel Müdürlüğü'müze hem de jandarmamıza teslim etmiş oluruz." demişti.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor


Geri Dön