26 / 05 / 2024

Togg bünyesinde çalışma imkanı! Togg’dan 6 yeni iş ilanı!

Togg bünyesinde çalışma imkanı! Togg’dan 6 yeni iş ilanı!

Togg yerli otomobil, için nefesler tutuldu. Yerli otomobil projesinin arkasında yer alan Togg, işe alımlarına devam ediyor. İşte haberin detayları!



Togg imzalı ilk yerli otomobil modeli SUV şeklinde olacak ve bu otomobil Gebze merkezli fabrikada 2022 sonunda üretime alınacak.  Şirket, yerli otomobil projesi için 6 yeni iş ilanı açtı.

Resmi satış fiyatı açıklanmayan tamamen elektrikli otomobilin, 2023’ün ilk yarısında yollara çıkarılması hedefleniyor.  Togg, son olarak LinkedIn sayfasında 6 yeni iş ilanı açtı. Şirket kısa süre 7 farklı iş ilanı daha açtığını duyurmuştu. Gebze merkezli açılan ilanlarla şirket, farklı departmanlardaki eksiklerini gidermeye çalışıyor.

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, kısa süre önce ilk aracın fiyatının 1 milyon TL’nin üstünde olacağı yönündeki iddialar hakkında şu bilgileri verdi; “Hiçbir profesyonel şirket trafiğe nisanda, martta ya da şubatta çıkacak bir araç için şimdiden fiyat veremez, vermemeli.” Karakaş ayrıca “Şu ana kadar gelen geri bildirimlere baktığımızda ilgi yüksek. O noktaya vardığımızda bunların ne kadarı satışa dönüştüğünü, zamanı geldiğinde göreceğiz. Hiçbir şirket trafiğe nisanda, martta ya da şubatta çıkacak bir araç için şimdiden fiyat veremez, vermez, vermemeli. Fiyatı pazar belirler. Dolayısıyla zamanı geldiğinde biz de kendimizi o pazarda konumlandırıyoruz. Bizim dediklerimiz ve iddiamız şu, kimlerden pazar payı alacağımızı biliyoruz. Pazarda aracımızın hangi bölümde konumlandırılacağını biliyoruz ve onların içerisinde rekabetçi olacağız diyoruz.”

Togg’un LinkedIn sayfasında kısa süre önce eklenen aşağıdaki ilanlar ile beraber toplam 51 farklı iş ilanı bulunuyor. Bu ilanların büyük kısmını ise mühendislik ve bilişim teknolojileri alanları oluşturuyor. 

TOGG NE ZAMAN YOLLARA ÇIKACAK?

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, 2023’ün ilk yarısında, Mart ayında ilk yerli otomobilin yollara çıkacağını açıkladı. Togg, ilk yerli otomobili kurulumu devam ediyor. Gebze’deki fabrikada 2022 sonunda üretim aşamasında olacağı açıklandı.  Bu şekilde 2023’ün ilk aylarında Togg otomobillerini piyasada göreceğiz. Bu gelişmeler ışığında otomobilin resmi satış fiyatı da hala açıklanmadı.

Cumhurbaşkanı açıkladı! KYK kredi faizleri silinecek mi? KYK borçları siliniyor mu?

Kripto paralarda son durumu ne? Bitcoin yükseldi mi?

İslam Memiş’ten elinde altın ve doları olanlara ilaç gibi öneriler! İşte detaylar!


Geri Dön