02 / 05 / 2024

Togg için müjdeli haber! Özel kredi geliyor

Togg için müjdeli haber! Özel kredi geliyor

Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile ilgili sevindiren gelişme yaşandı. Kamu bankaları Togg ile ilgili kasanın ağzını açtı. Özel ve uygun kredi hamlesi yapılacak. İşte tüm detaylar...



Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile ilgili sıcak gelişmeler var. Satışa çıktığı andan itibaren tüm dünya Togg'u gündemine aldı. 

Birçok kişi yeni Togg'larına kavuşurken konuyla ilgili son dakika açıklaması yapıldı. İşte tüm detaylar...

"TOGG'A OLAN TALEP OLDUKÇA FAZLA" 
Togg'a özel krediyle ilgili dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN TÜRK- Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Togg ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan'ın konuşması şöyle: Tabii şu anda benim bütün endişem Togg'un araç yetiştirme noktasındaki durumu ne olur? Talep çok fazla. Ama bütün bunlara rağmen, şu anda Togg'un tüm yönetimiyle başta Sanayi ve Teknoloji Bakanım olmak üzere kendileriyle görüşmeleri yapıp, ondan sonra kamu bankalarımızı süratle bir araya getirip, çünkü önümüzdeki 7 yılda bir milyon Togg inşallah yollarda olacak.

"ACABA TOGG'UN ZIRHLISI YAPILABİLİR Mİ? 
Bu ne demektir? Yani yollarda inşallah Togg'u görmek bize ayrı bir zevk verecek. Tabii bunları bir de tekamül ettirmek, yani şu anda tabii bu akıllı araç. Bunun yanında güçlü bir motora da sahip. Kendileriyle doğrusu şunu da konuşmak istiyorum, o da şu, acaba Togg'un zırhlısını da yapabilir misiniz? Makam araçları için olabilir, iş adamları için olabilir.


Geri Dön