25 / 07 / 2024

TOGG için sıraya girenler dikkat! Yeni detaylar ortaya çıktı

TOGG için sıraya girenler dikkat! Yeni detaylar ortaya çıktı

TOGG hayali kuran vatandaşlar hayallerini bir süre daha ertelemek durumunda kalmış oldu. Ön sipariş vermek isteyen kişiler uygulamaya ulaşmakta zorlanırken konu hakkında açıklamalarda geliyor. İşte tüm detaylar…




TOGG YOĞUN İLGİ İLE KARŞILANDI

Yıllardır çalışmaları devam eden Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG için nefesler tutuldu. Son dönemde çalışmalar hızlanırken vatandaşlar da ön sipariş vermek için birbiriyle yarışa girdi. TOGG sahibi olmak isteyen kişiler Trumore uygulaması üzerinden sipariş ver oluşturmaktadır. Yüzüncü yıla özel seri olarak çıkarılan TOGG modelleri için ön sipariş işlemleri sekteye uğradı. 2023 adetlik NFT koleksiyonu açık artırma ile uygulama üzerinden satışa çıkarılacaktı. Ancak uygulamada yoğunluk yaşanması bazı sorunları da beraberinde getirdi.

Uygulamaya yüklenen milyonlarca vatandaş erişim sistemini çökertti. Bu kapsamda birçok kişi erişim sorunu yaşarken konu hakkında açıklamalar da TOGG’dan geldi. Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunan TOGG geçici süreliğine NFT alımlarını kapattığını duyurdu.


Geri Dön