29 / 04 / 2024

Stajyerlik sigorta girişi sayılacak mı? EYT'de yeni detay ortaya çıktı

Stajyerlik sigorta girişi sayılacak mı? EYT'de yeni detay ortaya çıktı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı. Peki stajyerlik sigorta girişi sayılacak mı? İşte EYT'deki 'kısmi emeklilik' ayrıntısı...



EYT'lilere ilişkin düzenleme kapsamında Beştepe'de toplantı yapıldı. EYT'de detaylar netleşti. Peki stajyerlik sigorta girişi sayılacak mı? İşte EYT'deki 'kısmi emeklilik' ayrıntıları...

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ekonomist Muhammet Bayram şöyle konuştu:

EYT sorunu kesinlikle bitti, Cumhurbaşkanımız ifade etti sürdürülebilir olması, adil olması lazım dedi. Hayırlı olsun büyük bir beklenti vardı. 6 milyon toplamda vatandaşımız vardı.

Şartlarımız şöyle öncelikle kadınlarda 20 yıl sigortalılık süresi var. Erkelerde 25 yıl süre var. İkinci kıstas 5 bin prim günü sayısı. 5 bin günü doldurmayanlar var. 274 bin işsiz var.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön