12 / 05 / 2024

TOGG ne zaman seri üretime geçiyor? TOGG ne zaman yollara çıkacak? İşte detaylar!

TOGG ne zaman seri üretime geçiyor? TOGG ne zaman yollara çıkacak? İşte detaylar!

TOGG hakkında merak katlanarak ilerliyor. TOGG ne zaman yollara çıkacak sorusu çok sık soruluyor. İşte detaylar!



Yerli otomobil TOGG ile ilgili yaşanan gelişmeler devam ediyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam ederken TOGG için kritik bir süreç daha geçildi. TOGG’un ilk bataryası üretildi. Bu haber sonrası TOGG ile ilgili son gelişmeler merak ediliyor. Yerli otomobil TOGG’un çıkış takvimi araştırılıyor.

Yerli otomobil TOGG’un ilk prototip bataryası üretildi. iro Silk Road Temiz Enerji Depolama Teknolojileri (Siro), Gebze’de kurduğu Batarya Geliştirme Merkezi’nde ilk bataryayı ürettiğini resmi olarak duyurdu. Otomobil meraklılarının yakından takip ettiği TOGG üretim süreci ile ilgili her detayda meraklıları tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, TOGG ne zaman yollara çıkacak? ? TOGG ne zaman seri üretime geçecek? TOGG’da son durum nedir? TOGG satış fiyatı açıklandı mı?? İşte tüm detaylar…

TOGG NE ZAMAN YOLLARA ÇIKACAK?

Yerli otomobil TOGG, elektrikli SUV modelini homologasyon sürecinin tamamlanmasından sonra 2023'ün ilk çeyreğinde yollara çıkaracak.

TOGG ne zaman yollarda olacak sorusu sık sık soruluyor. TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, TOGG’un 2023’ün ilk çeyreğinde Türkiye’de yollarda olacağını açıklarken 'Avrupa'da ne zaman yollara çıkacağı' sorusunu da cevapladı. Karakaş TOGG ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, “Bugünün otomobil dünyası ürün konseptini oluşturma, aracı geliştirme, üretme, satış ve sonrasındaki süreçler ile ilgileniyor. Bizim işimiz de klasik araç üreticilerinin işinin bittiği yerde başlıyor” dedi.

TOGG NE ZAMAN SERİ ÜRETİME GEÇECEK?

Yerli otomobil TOGG 29 Ekim tarihinde seri üretime geçecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gebze Bilişim Vadisi’nde düzenlenen, ‘Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli’ye Değer Katanlar Ödül Töreni’ne katıldı. Törenden sonra da Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un direksiyonuna geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından da bu anı 'Bir TOGG hatırası' diyerek paylaştı.

Ziraat bankası emekli promosyonu ne kadar 2022? İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? TOKİ İstanbul sosyal konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Garanti emekli promosyon ne kadar veriyor? Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar 2022?


Geri Dön