12 / 05 / 2024

TOGG ne zaman yollara çıkacak? TOGG fiyatı belli oldu mu?

TOGG ne zaman yollara çıkacak? TOGG fiyatı belli oldu mu?

TOGG ne zaman yollara çıkacak? TOGG fiyatı belli oldu mu? soruları sıkça sorulmaya başlandı. İşte yeni gelişmeler!



Yerli otomobil TOGG hakkında yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin otomobili TOGG ile ilgili çalışmalar devam ediyor bu arada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,  TOGG’un çıkış tarihini duyurdu. TOGG’a dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da TOGG fabrikası ne zaman açılacak? TOGG ne zaman yollarda olacak? TOGG ne zaman çıkacak? TOGG fiyatı belli oldu mu? İşte TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı açıklamalar!

TOGG NE ZAMAN YOLLARDA OLACAK?

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yerli ve milli otomobil ile ilgili açıklamalarda bulundu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu “Türk insanının büyük bir hayali vardı. 110 yıllık, 120 yıllık, kendi otomobilini yapmak. 60 sene önce yarı yolda kaldık. O sebepten bu sebepten ama Allah nasip ederse inşallah bu sene 29 Ekim'de Türkiye'nin bütün özlük hakları bizim olan TOGG'un fabrikasının açılışını yapacağız. Yüzde 100 elektrikli bütün hakları bizim olan Türkiye'nin olan otomobili dünya piyasasına da sunacağız. İnşallah 2023 yılında mart ayında hep yollarda göreceğiz. Yozgat'ın yollarında da TOGG'u göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

TOGG KAÇ TL OLACAK? TOGG FİYATI BELLİ OLDU MU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOGG'un üretimiyle ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan,” "Hedefimiz bu yıl içinde çıkartıp keyfini beraberce inşallah tatmaktır. Bursa Gemlik’te yer alacak fabrika inşaatı Temmuz 2020 yılında başlamıştı. Boya, gövde tesisi ile 1.6 kilometre test pisti bitti. Montaj tesisinin yüzde 98' sonlandı. Avrupa'nın en temiz boyahane tesisinde kimyasal dolum aşamasına geçildi. Tesisler bu yılın son çeyreğinde seri üretime hazır duruma gelecek. İlk seri üretim araçlar bu yılın son çeyreğinde banttan inecek. Batarya konusunda üretimi Türkiye'de yapılacak. Çalışmalar devam ediyor" şeklinde konuştu.

Altın bugün ne kadar? 28 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 28 Temmuz Perşembe 22 ayar bilezik kaç TL?

Benzin ne kadar oldu? 28 Temmuz benzin litre fiyatı kaç TL? 28 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları!


Geri Dön