06 / 05 / 2024

TOGG ön sipariş alıyor mu? TOGG ön sipariş fiyatı ne kadar?

TOGG ön sipariş alıyor mu? TOGG ön sipariş fiyatı ne kadar?

TOGG ön sipariş konusu gündemde yer alıyor. Vatandaşlar, TOGG’un ön sipariş alıp almadığını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!



TOGG ÖN SİPARİŞ ALIYOR MU?

TOGG ön siparişine dair sorular sorulmaya devam ediliyor. Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda bu konuya dair açıklamada bulunuldu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer aldı;

''Mart 2023 yılında yollara çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gurur ile takip ediyoruz. Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibarı ile başlatmış olacağız. O tarihe kadar da kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility9 vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece dair bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı tekrar etmek isteriz. Togg hakkındaki tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere güvenmemenizi önem ile rica ederiz.”

TOGG FİYATI NE KADAR OLACAK? TOGG ÖN SİPARİŞ FİYATI NE KADAR?

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, TOGG’un ön siparişi hakkında birtakım açıklamalarda bulundu. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, açıklamasında şunlara yer verdi; “Elektrikli araçların dünyada daha pahalı olduğu fikri yer alıyor. Bu düşünceden hareketle Togg'un erişebilir bir fiyatı olup olmayacağı konusu çok konuşuluyor ve araştırılıyor. Ama her zaman şunu söylüyoruz ki TOGG satışa çıkarıldığında göreceğiz ki kendi sınıfındaki geleneksel, içten yanmalı motorla çalışan benzinli ya da dizel araçlarla aynı fiyatta olacak.”

TOGG YÜZDE 100 YERLİ Mİ? TOGG NE KADAR YERLİ?

TOGG yerli otomobilin, parçalarının yerli olup olmadığı, ne kadar yerli olduğuna dair pek çok soru sorulmaktadır. Yerli ve milli otomobil TOGG minimum olarak yüzde 51 yerlilik ile piyasaya çıktı. 2025 yılında da bu minimum yüzdelik 65 çıkarılması yani bu yerliliğin yakalanacağına dair hedefler bulunmaktadır. Ancak denildiği gibi ilk önce TOGG minimum yüzde 51 yerlilik oranı ile meraklıların beğenisine sunulacak.

Hisseli tapu satışı için ne gerekli?

Hisseli tapuda yer belli midir?

TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?

 


Geri Dön