06 / 05 / 2024

TOGG ön siparişleri başlar başlamaz uyarı geldi! Bu uyarılara uymayanların başı çok yanacak!

TOGG ön siparişleri başlar başlamaz uyarı geldi! Bu uyarılara uymayanların başı çok yanacak!

TOGG ön siparişleri bu akşamdan itibaren başladı. Siparişler başlar başlamaz da uyarı geldi. İşte detaylar!



TOGG'un "T10X" isimli ve 953 bin TL'den başlayan fiyatlar ile satılacak olan aracın ön siparişleri için vatandaşlara uyarıda bulunuldu. TOGG’un kendi resmi twitter hesabından yapılan paylaşımla birlikte “Kullanıcılarımızın bu akşam başlayacak olan ön sipariş süreci boyunca TOGG, resmi kanalları dışındaki diğer oluşumları itibar etmemesini önemle rica ediyoruz” denildi.

TOGG,'un yaptığı açıklamanın tamamı ise şu şekildedir; "Kullanıcılarımızın bu akşam başlayacak olan ön sipariş süreci boyunca TOGG, resmi kanalları dışındaki diğer oluşumları itibar etmemesini önemle rica etmekteyiz. TOGG,'un T10C için ön siparişler App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulaması ve togg.com.tr TOGG, web sitesi üzerinden alınacaktır.”

TOGG, T10X için ön siparişler, Trumore dijital platformu ve TOGG, internet sitesi üzerinden bugünden itibaren başlayıp 27 Mart tarihine kadar alınacak.

TOGG, CEO'su Gürcan Karakaş, "Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz" demişti. Kullanıcılar, “Gemlik”, “Anadolu”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya” ve “Pamukkale” renkleri arasından dileyen vatandaşlar bir seçim yapılabilir.

TOGG'un fiyatları şu şekilde;

-  T10X V1 RWD, 314 km menzil olan modeli - 953 bin TL’dir.

- T10X V2 RWD, 314 km menzil olan modeli - 1 milyon 55 bin TL’dir.

- T10X V2 RWD, 523 km menzil olan modeli - 1 milyon 215 bin TL’dir.

TOGG AÇILIMI NEDİR?

TOGG’a dair merak edilenlerden biri de açılımıdır. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu ya da kısaca TOGG, Türkiye merkezli bir otomobil üretici firmadır. Firma, fikri mülkiyet haklarına sahip olduğu ilk otomobilini 29 Ekim 2022 tarihinde seri üretime hazır duruma getirilmiştir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön