19 / 05 / 2024

TOGG'dan heyecan uyandıran görüntü! Göklere çıktı!

TOGG'dan heyecan uyandıran görüntü! Göklere çıktı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte tüm Türkiye'nin merakla beklediği otomobille alakalı o paylaşım...



500 KİLOMETREYE KADAR MENZİL!

TOGG’un 500 kilometreye kadar menzili olacak ve hızlı şarj sayesinde bekleme süresi de minimuma inecek. 25 dakikanın altında yüzde 80 batarya doluluğuna ulaşması beklenen TOGG, uzun seyahatlerde hızlı şarj avantajıyla uygun fiyatla yol almayı sağlayacak.

SUV segmentinde yeni bir çığır açması beklenen TOGG, vatandaşlar tarafından her fuar alanında ilgiyle inceleniyor.

İNTERNETE BAĞLANABİLECEK!

Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili ayrıca, internete bağlanarak güncellemeleri alabilecek ve arıza durumunda uzaktan müdahale gerçekleşebilecek. Otonom sürüşe de sahip olacak olan TOGG güncel tasarımıyla dikkatleri üzerine çekecek.

2023'TE YOLLARDA OLACAK!

Türkiye'nin otomobili TOGG, 2023’ün ilk çeyreğinde Türkiye'de satışa çıkacak. Bu tarihten yaklaşık 18 ay sonra ise Avrupa’da da yollarda olacak. TOGG seri üretime geçtiğinde Türkiye’nin ilk doğuştan elektrikli, sıfır emisyonlu ve akıllı otomobili olarak tarihe adını altın harflerle yazdıracak. Ayrıca aracın sınıfının en uzun aks mesafesi, en geniş iç hacmi, en iyi hızlanma performansı ve en düşük toplam sahip olma maliyeti gibi özellikleriyle de rakiplerinin önünde olacağı öngörülüyor.

Otomobil devi borsada listelenecek... Halka arz ediliyor...

Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Benzin ve motorine zam var mı? İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi..

Akbank emekli promosyonunda rakam yeniden yükseldi!


Geri Dön