27 / 04 / 2024

TOKİ 2022 arsa başvuruları 3 gün sonra başlıyor! 

TOKİ 2022 arsa başvuruları 3 gün sonra başlıyor! 

Arsa yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği TOKİ 2022 arsa başvuruları 3 gün sonra başlıyor. İşte TOKİ'den arsa almak için gerekli şartlar...



Peki TOKİ arsa başvurusu 2022 nasıl yapılır? TOKİ arsa başvurusu yapmak için hangi şartlar aranıyor? İşte TOKİ 2022 arsa başvuruları ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ ARSA BAŞVURULARI NASIL YAPILIR? 

TOKİ 2022 arsa satışları için başvurular 10 Ekim 2022 – 7 Kasım 2022 tarihleri arasında Ziraat Bankası Şubelerinden yapılacak.

TOKİ 2022 arsa başvuruları 3 gün sonra başlıyor! 

TOKİ ARSA BAŞVURULARI İÇİN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

-18 yaşını doldurmuş olmak.

-T.C. Vatandaşı olmak.

-O Belediye sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

-Eğer tahsis edilecek olan arsalar, Büyükşehir Merkez ilçelerden herhangi birisinde ise Merkez ilçelerden herhangi birisi sınırı içerisinde ikamet ediyor olmak. Diğer Belediyelerde de arsa tahsisi öngörülen Belediye sınırları içerisinde ikamet etmek.

-Aylık gelirinin 16 bin liranın altında olması.

-Arsa tahsis edilecek olan vatandaşların, kendisinin veya eşinin ya da ergin olmayan çocuğunun herhangi bir belediye sınırı içinde ev yapmaya müsait arsaya veya her hangi bir yerde bir ev veya apartmanın ayrı bir dairesine karşılık olan arsa payına sahip olmaması.

- 775 sayılı Gecekondu Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği hükümleri uyarınca yapılmış olan uygulamalardan daha önce faydalanmamış olması.

- Başvuru bedeli olarak 500 lira yatırılması

TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? TOKİ iş yeri başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı 844 konutluk proje ihalesi iptal edildi!

Üsküdar Özevim Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor


Geri Dön