06 / 05 / 2024

TOKİ 27 ilde arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle İstanbul, Ankara, İzmir'de arsa sahibi olabilirsiniz!

TOKİ 27 ilde arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle İstanbul, Ankara, İzmir'de arsa sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, 27 ildeki 349 arsa satışa sunuluyor. 3 büyükşehrin de yer aldığı arsa satışına ilişkin detaylar açıklandı...



TOKİ, İstanbul, Adana, Çorum, Afyonkarahisar, Denizli, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Kastamonu, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Şanlıurfa, Hakkari, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Muğla, Samsun, Sivas ve Uşak illerinde yer alan arsaların satışı gerçekleştirecek.

Farklı özelliklere sahip arsaların toplam muhammen bedeli 6 milyar 38 milyon 251 bin 311 Türk Lirası olarak belirlenirken, arsaların toplam büyüklüğü 2 milyon 265 bin 980 metrekare olarak açıklandı. 

TOKİ 27 ilde arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle İstanbul, Ankara, İzmir de arsa sahibi olabilirsiniz! 

Yatırımcıların dört gözle beklediği açık artırma, 29 Haziran Çarşamba 10.30 ve 30 Haziran Perşembe 10.30 saatlerinde iki ayrı oturum şeklinde Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek ve istekliler "www.emlakmuzayede.com.tr" adresi aracılığıoyla teklif verebilecek. 

29 Haziran 2022'de İstanbul, Antalya,  Denizli, Balıkesir, Kocaeli, Aydın, Muğla, İzmir ve Uşak illerindeki arsaların, 30 Haziran'da ise Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Samsun, Sivas ve Şanlıurfa illerindeki arsaların satışı gerçekleştirilecek. 

TOKİ 27 ilde arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle İstanbul, Ankara, İzmir de arsa sahibi olabilirsiniz!

Satışa sunulan arsalar arasında Adana'da konut ve ticaret, Ankara Etimesgut'ta konut, özel sağlık tesisi, Diyarbakır'da konut, ticaret, özel sağlık tesisi alanları, Sincan'da konut, Antalya'da gelişme konut alanları da yer alıyor. İzmir'de satışa çıkarılan arsalar arasında da konut, ticaret, sanayi ve depolama alanının yanı sıra gemi söküm alanı ile akaryakıt istasyon alanları yer alıyor. 

Peki TOKİ tarafından satışa çıkarılan arsaların ödemeleri nasıl yapılacak? Arsa satışında taksit imkanı var mı? İşte ayrıntılar...


Geri Dön