29 / 04 / 2024

TOKİ 7 il için kura çekim tarihlerini açıkladı! 9 bin 132 konutun sahibi belli olacak!

TOKİ 7 il için kura çekim tarihlerini açıkladı! 9 bin 132 konutun sahibi belli olacak!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine imza atan TOKİ  şimdi de konutların hak sahiplerini belirlemek için kuraları çekiyor. TOKİ konut kuralarının ne zaman çekileceği de belli oldu. Son olarak 7 il için daha TOKİ kura çekimi tarihleri açıklandı.



TOKİ’den son dakika haberi… Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" için haftalık kura çekimi takvimini açıkladı.

Dar gelirli vatandaşlara uygun fiyata ev sahibi olma fırsatı sunan TOKİ sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın son dakika açıklamasına göre TOKİ kura çekimi bu hafta 7 ilde daha yapılacak. 21 Kasım 2022 ile 27 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek konut kuralarının çekilişinde Erzincan, Tunceli, Elazığ, Adıyaman ve Diyarbakır'da toplam 9 bin 132 konutun sahipleri belli olacak. TOKİ sosyal konut projesinin kuraları, noter huzurunda ve canlı yayında çekilecek.

Bugün itibarıyla Erzincan'da başlayan haftalık kura çekilişi 27 Kasım 2022’ye kadar devam edecek. 7 ilde gerçekleştirilecek kura tarihleri ve sahibi belli olacak konut sayısı şu şekilde:


Geri Dön