15 / 05 / 2024

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. İşte son dakika detayları...



Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman 2023 projesinde kaç konut yer alacak? Adıyaman Merkez Petrol Mahallesi projesinin ihalesi ne zaman yapılacak? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesinde ticari alan yer alacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Merkez ilçesi, Petrol Mahallesi projesinin ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman Merkez ilçesi projesinde ticari alanlar yer almayacak. Adıyamanlıların merakla beklediği projenin şu an için kaç günde tamamlanacağı henüz belli olmadı. Projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

Adıyaman İli Merkez İlçesi Petrol Mahallesi 2. Etap 99 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ, 2002'den bu yana tam 1 milyon 200 bin konut üretti!

TOKİ'den 50 bin konut kampanyası hakkında yeni açıklama: Vatandaş mağdur edilmeyecek!

TOKİ Trabzon 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye 214 yeni konut geliyor!


Geri Dön