29 / 04 / 2024

TOKİ Antalya'ya 262 konutluk yeni proje müjdesi!

TOKİ Antalya'ya 262 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Antalya projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, TOKİ'nin Antalya yeni projesi Serik ilçesinde yükselecek.

250 bin sosyal konut müjdesi veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya projesi Serik ilçesi, Yukarıkocayatak Mahallesi'nde inşa edilecek. TOKİ Antalya Serik projesinde 262 adet konuta yer verilecek.

TOKİ Antalya ya 262 konutluk yeni proje müjdesi!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ'nin merakla beklenen Antalya Serik projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Antalyalı vatandaşların yüzünü güldüren Serik TOKİ projesinde konutların yanı sıra ilkokul ve ticaret merkezi de bulunuyor. 

Serik TOKİ projesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, ihale ile teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden kabul edilecek. 

Serik Antalya TOKİ 2022 projesinin yer tesliminden itibaren toplamda 500 takvim gününde tamamlanması hedefleniyor.

 


Geri Dön