28 / 04 / 2024

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.



Ülkemizin 81 şehrinde dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul'da inşa edeceği yeni projesi için beklenen tarih geldi.

Yatırımlarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde paylaşılan detaylara göre, TOKİ'nin merakla beklenen İstanbul projesi,  Gaziosmanpaşa İlçesi, Yıldıztabya Mahallesi'nde yükselecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanına göre,  TOKİ  Gaziosmanpaşa İlçesi, Yıldıztabya Mahallesi projesinde 665 adet yeni konut yer alacak. 

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Gaziosmanpaşa 2023 projesinde konutların dışında ticari alanlar bulunacak mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziosmanpaşa 2023 projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?

TOKİ den Gaziosmanpaşa ya 665 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin Gaziosmanpaşa Yıldıtabya 2023 projesi için detaylar da belli oldu.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Gaziosmanpaşa İlçesi, Yıldıztabya Mahallesi projesinde 665 adet konut yer alacak. Merakla beklenen yeni projede konutların dışında ticari alana yer verilmeyecek.

Yine konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, merakla beklenen TOKİ Gaziosmanpaşa İlçesi, Yıldıztabya Mahallesi projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yayımladığı söz konusu ihale ilanı şu şekilde:

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Yıldıztabya Mahallesi 6B Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 665 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14.00'te gerçekleştirilecek.
 

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!

Kapadokya'da 10 yıllığına kiralık otel!


Geri Dön