29 / 04 / 2024

TOKİ arsa başvuruları başladı! Bu ayrıntıyı kaçırmayın!

TOKİ arsa başvuruları başladı! Bu ayrıntıyı kaçırmayın!

Kademeli bir şekilde alınan başvurular kapsamı bütününde T. C. kimlik numarasının son hanesi "0" olan kişiler bugün ve yarın, "2" olan kişiler 12 Ekim'de, "4" olan kişiler 13 Ekim'de, 6 olan kişiler 14 Ekim'de, 8 olan kişiler ise 15 Ekim'de başvuru yapabilecek. İşte detaylar…



"İlk Evim, İlk İş Yerim"  isimli TOKİ projesinin "İlk Evim Arsa" başvuruları e-Devlet aracılığı ile bugün başladı. E – Devlet eli ile başvuru sırasında yaşanabilecek yoğunluğun önüne geçmek için T. C . Kimlik numarasının son hanesine göre kademeli bir şekilde olarak alınmaya başlandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" sosyal konut projesinde arsa için bugün start veren başvurular, e-Devlet'ten ve bahsi geçen projelerin bulunmuş olduğu illerdeki Ziraat Bankası şubelerinden yapılmaya devam ediyor.

Yapılacak olan arsa başvurularında e-Devlet uygulaması üzerinde oluşabilecek yoğunluğun, hizmete erişimi engellememesi sebebi ile de kademeli alınan başvurular kapsamı bütününde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son hanesi "0" olan kişiler bugün ve yarın, "2" olan kişiler, 12 Ekim'de, "4" olan kişiler 13 Ekim'de, 6 olan kişiler 14 Ekim'de, 8 olan kişiler ise 15 Ekim'de başvuru yapabilecek.

Vatandaşlar 16 Ekim 2022’den itibaren ise herhangi bir sınırlama olmadan başvuruda bulunabilecek.

 TOKİ arsa başvuruları başladı! Bu ayrıntıyı kaçırmayın!


Geri Dön