14 / 05 / 2024

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvuru ne zaman 2022?

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvuru ne zaman 2022?

TOKİ arsa başvurusuna dair detaylar merak ediliyor. TOKİ arsa başvurusu pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. İşte merak edilen detaylar!



TOKİ ARSA BAŞVURUSU BAŞLADI MI? TOKİ ARSA BAŞVURUSU NE ZAMAN?

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır, TOKİ arsa başvurusu başladı mı soruları yanıtlarını aranırken, bu konuya dair bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal D-CNN TÜRK ortak canlı yayınında TOKİ sosyal konut projesine dair bazı değerlendirmelerde bulundu. "Dün akşam Murat Bey'e talimatı verdim. Arsa alacak olan vatandaşlar, hemen buraya yönelsinler." Diye konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, arsadaki sayıyı 1 milyona çıkartacaklarının altını çizdi.

İşte TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvuru ne zaman 2022? sorularının yanıtları…

TOKİ arsa başvurusuna dair Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal D-CNN TÜRK ortak canlı yayınında bazı açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde arsa sayısı da artıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fulya Kalfa moderatörlüğünde Kanal D-CNN TÜRK ortak canlı yayınında gazeteciler Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin'in sorularını cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan arsa başvuruları hakkında şunları söyledi;

“Arsadaki sayıyı 1 milyona çıkartmak istiyoruz. Rakam 5'i yakalayınca, bize yeni bir adım atmak için Bakan ile konuştum. Biz altyapıyı yapacağız, o da evini yapacak. Çevre Şehircilik Bakanlığı ve ekibi ile buralarda araştırmaları yapıp planlamayı yapacaklar. Ondan sonra hangi ilde ne kadar arsa, biz onları sunacağız. Bu adımı kura çekiminden önceye yetiştireceğiz. Dün akşam Murat Bey'e talimatı verdim. Arsa alacak olanlar, hemen buraya bu konuya yönelsinler. Onların arsalarını da bu kuraya tabi tutalım. 1 milyon arsa, fazla olabilir ama az olmayacak. 250 bin konutla ilgili geçen bir programda açıklamıştım. Demiştim ki; Biz seçim sonrası 2. bir etaba başlayabiliriz. Şimdi şartlar bizi öyle uğraştırıyor ki, bu arsaların altyapısını yapalım, vatandaşlarımız da evlerini yapabilsin.”

TOKİ arsa başvuruları Ziraat Bankası şubelerinden 10 Ekim 2022 - 7 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Hisseli tapu nasıl bölünür?

TEB ile mobilya alışverişlerinden karlı çıkın! TEB’ten dev kampanya!

VakıfBank promosyon 2022 ne kadar?


Geri Dön