05 / 05 / 2024

TOKİ arsa başvurusu para iadesi ne zaman? TOKİ 500 TL iade nasıl alınır?

 TOKİ arsa başvurusu para iadesi ne zaman? TOKİ 500 TL iade nasıl alınır?

TOKİ arsa para iadesine dair soruların sayısı artmaya başladı. TOKİ arsa başvuru parası ne zaman iade edilir? İşte detaylar!



"TOKİ arsa para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ arsa para iadesi nasıl geri alınacak? soruları tüm hızı ile sorulmaya devam ediyor. TOKİ çekilişinde adı çıkmayan kişiler yatırdığı 500 lirayı geri alabilir. 27 Mart tarihinde yeniden başlayan İstanbul Merkez 10 bin müstakil arsa kura çekimleri bugün de kaldığı yerden devam etti. Kura sonuçlarının açıklanmasından sonra ismi çıkmayanlar, TOKİ para iadesinin nasıl geri alındığını öğrenme istiyor.

İşte, TOKİ arsa para iadesine dair merak edilenler…

TOKİ ARSA BAŞVURU PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK? TOKİ 500 TL İADESİ NASISL ALINIR?

TOKİ arsa çekiliş sonrasında hak sahibi olamayan ya da başvurularını iptal eden kişiler, başvuru ücreti iadelerini çekiliş tarihinden sonraki 5 gün içinde alabilirler. Para iadeler, ATM'lerden IBAN numaraları kullanarak alınabilir.

TOKİ arsa, konut başvuru ücreti iadeleri için Halkbank ve Ziraat Bankası hizmet veriyor. Vatandaşlar kimlik bilgileri ile bu bankaların şubelerinden ya da Halkbank'ın internet adreslerinden iade başvurusu yapabilirler.

ZİRAAT BANKASI, HALKBANK TOKİ KURA PARA İADESİ!

Eğer kura isabet etmez ise başvuru için yatırılan 500 TL IBAN numaralarına iade edilebiliyor.

TOKİ arda kurasında hak sahibi olamayan kişiler, TOKİ başvuru ücreti iadelerini başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri veyahut ATM'lerinden geri alabilirler.

2023 TOKİ İSTANBUL ARSA KURA TAKVİMİ

TOKİ arsa kura takvimi ile 20 ile 27 Mart 2023 tarihlerinde kurası çekilecek iller netlik kazandı. İstanbul kuraları 27 Mart'ta çekilmeye başlandı ve 29 Mart 2023 bugün de devam ediyor.


Geri Dön