15 / 05 / 2024

TOKİ arsa kurası ne zaman çekiliyor? TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları belli oldu mu?

TOKİ arsa kurası ne zaman çekiliyor? TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları belli oldu mu?

TOKİ arsa kura çekim tarihine dair sorular sorulmaya devam ediliyor. Peki “TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları açıklandı mı?” İşte detaylar!



2023 TOKİ ARSA VE İŞ YERİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ Arsa kura çekiliş tarihine dair henüz net bir bilgi verilmedi. Gerekli bilgiler açıklanır açıklanmaz haberimizde yer vereceğiz. Diğer yandan Bakan Kurum TOKİ projesine başvuru yapan vatandaşlara yayınladığı teşekkür mektubunda şu ifadeleri kullanmıştı;

" Noter huzurunda, şeffaf ve açık bir şekilde yaptığımız kura çekimlerini 2023 Mart ayına kadar tamamlayarak 2 yıl içerisinde ilk 250 bin konutumuzu vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. 20 yıldır olduğu gibi bundan sonra da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin, sizlerin her anınızda yanınızda olmaya devam edeceğiz. Her şart ve durumda devletimizin tüm olanaklarını seferber ederek sizlere yeni yuvalar kazandıracak, yavrularımıza huzurlu bir gelecek sunmayı amaçlıyoruz. Sizlerin bu yoğun desteği ve isteğini karşılamak için yeni projeler hazırlayacak, 85 milyon vatandaşımızın sağlıklı ve güvenli evlerde oturmalarını sağlayana kadar çalışmalarımızı gece gündüz kararlılıkla sürdüreceğiz. Devletimize duyduğunuz güven, sosyal konut projemize gösterdiğiniz teveccüh için sizlere yeniden şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum."

2023 TOKİ ARSA TAKSİTLERİ NASIL OLACAK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu projeye dair 15 doğru 15 yanlış bilgi yayımladı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya çerçevesinde, TOKİ arsa taksitleri sabit ve faizsiz bir şekilde yapılacağı belirtildi.

2023 gübre ve mazot desteği ne zaman ödenecek? Mazot gübre desteği ne zaman yatacak?

Trafik cezaları silinecek mi 2023? Trafik cezası affı için nereye başvurulacak?


Geri Dön