02 / 05 / 2024

TOKİ Başkanı Bulut canlı yayında açıkladı: 4 milyon kişinin şartları uyuyor!

TOKİ Başkanı Bulut canlı yayında açıkladı: 4 milyon kişinin şartları uyuyor!

Tüm Türkiye'nin dilinde olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan ucuz sosyal konut projesiyle alakalı TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan önemli açıklamalar geldi. 



İLLERE VE İLÇELERE GÖRE FİYAT DEĞİŞECEK Mİ?

İllere ve ilçelere göre fiyatlar değişecek. Arsalara yüzde 40 indirim uygulanacak. Aslında altyapıyı düşündüğümüzde bu sübvanse oranı yüzde 60'a çıkıyor. Arsa fiyatları da bölgelere göre değişiklik gösterecek.

ARSADA SABİT TAKSİT OLACAK!

Arsa borçları 10 senede ödenecek. İlk etapta arsaların tahsisleri yapıldıktan sonra yüzde 10'unu ödeyecekler, geri kalanını 9 senede eşit taksitte ödeyecekler. Arsada sabit taksit olacak. Üç bölgede arsa fiyatlarıyla ilgili çalışmalar yapıldı. Ankara'da Gölbaşı'nda arsa fiyatları 157 bin 500 lira... Müstakilde ise 350 metrekare için 280 bin lira. Yüzde 30 indirim var. Müşterek arsayı öneriyorum. Eve başvuracak kadar birikimi olmayan kişilerin arsaya başvuru yapabilirler.

Burada gençlere arsa tahsis etme olasılığımız oldukça fazla. İkisine başvuru yapılsın, sonra tercih olur. Arsada 10 sene boyunca bir artış olmayacak.

Çalışanlar dikkat! 4 bin 800 liranız cebinizde kalacak!

Akaryakıt krizi büyüyor! Satışlara kısıtlama geldi!

Emekli promosyonunda sürpriz hamle! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan 7 bin 500 TL'lik müjde!


Geri Dön