28 / 04 / 2024

TOKİ İstanbul başvuruları ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 başvuru şartları nelerdir?

TOKİ İstanbul başvuruları ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 başvuru şartları nelerdir?

TOKİ, İstanbul başvuruları ev alma hayali olan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ İstanbul başvurularına dair detaylar!



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise TOKİ İstanbul 2022 projesini sunmaya hazırlanıyor. İstanbul’da oturan dar gelirli vatandaşlar TOKİ 2022 İstanbul başvuruları ne zaman, TOKİ İstanbul başvuru şartları nelerdir? gibi sorular sorup yanıt aramaya koyuldu. TOKİ dar gelirli konut almak isteyenler için düşük bütçeli taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuyor. TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi'nde inşa edilen toplam 185 konutu açık artırma ile satışa sunacak. Başvuruda bulunmak isteyenler, TOKİ İstanbul 2022 başvuruları ne zaman? TOKİ İstanbul başvuru şartları neler, TOKİ İstanbul başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar…

2022 TOKİ İSTANBUL BAŞVURULARI NE ZAMAN?

TOKİ 2022 İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi çerçevesinde inşa edilen 110 konut, 2 Ağustos Salı günü saat 10.30'da,  Beyoğlu Sütlüce Projesi dahilindeki 75 konut için ise 3 Ağustos Çarşamba tarihinde saat 10.30'da açık artırma yapılacak. İsteyenler yüzde 50 peşinat kalanını da 120 ay vade ve yüzde 1 Katma Değer Vergisi (KDV) ile konut sahibi olabilecek. Açık artırmaya başvurular, 18 Temmuz tarihi ile itibarıyla yapılacak. Ayrıca 2-3 Ağustos tarihlerinde Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubelerinden başvurular kabul edilecek.

2022 TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve yasal sorumlulukları altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve yasal sorumlulukları altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresi'nden konut satın almamış olması şartları aranmaktadır.

Ayrıca kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek, birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz olarak kabul edilir.

2022 Temmuz zammıyla bekçi zammı ne kadar oldu? 2022 bekçi maaşı kaç TL?

Bankalar ne kadar promosyon veriyor 2022? Minimum 5 bin TL promosyon veren bankalar!

Kıdem tazminatına zam geldi mi? İşte milyonları ilgilendiren konu!


Geri Dön