16 / 05 / 2024

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut projelerinin bilindiği gibi kura çekimleri devam ediyor. İstanbul’da kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. İşte konuya dair detaylar!



TOKİ kura çekiminin 11 ili kapsayan ikinci etabı da bugün Kilis ve Muş'tan başlatılacak. 28 Kasım'a kadar sürecek ikinci etap kuraları ile Kilis, Muş, Bingöl, Gaziantep, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Malatya ve Diyarbakır'da 29 bin 363 konut sahiplerine kavuşacak. Bütün kuralar, noter huzurunda yapılacak ve canlı yayın olarak çekilecek.

TOKİ KURA SONUÇLARI İSTANBUL NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekiminin hangi tarihler arasında yapılacağı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

KURA TARİHLERİ HAFTALIK OLARAK AÇIKLANACAK!

TOKİ sosyal konut projeleri Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi. Bu projenin kura heyecanı geçtiğimiz günlerde başladı. İlk kuraların çekimi tamamlandı. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu kura takvimi de belli oldu.

İKİNCİ ETAP KURA TARİHLERİ!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük, en kapsamlı sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinin ilk kuraları çekilerek tamamlandı. 7 ile 16 Kasım tarihleri arasında 12 ilde noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda 21 bin 893 konutun hak sahipleri belli oldu. Kura çekimin ikinci etabı da 11 ilde bugün Kilis ve Muş ilerinde başlıyor. 17 ile 28 Kasım'da tarihleri arasında yapılacak, konut kuralarının çekilişinde Kilis, Muş, Bingöl, Gaziantep, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır'da toplam 29 bin 363 konut sahiplerini bulacak.

KYK burs çıkıp çıkmadığını nasıl öğrenebilirim?

Elektrik faturaları kabusunuz olmasın! İşte faturayı yarı yarıya düşürme yöntemleri!

Geri Dön