09 / 05 / 2024

TOKİ peşinat detayları! TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ peşinat detayları! TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ peşinat detaylarına dair merakla araştırılıyor. TOKİ sosyal konut kuralarından isimleri çıkan vatandaşlar “TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?” sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!



TOKİ PEŞİNAT ÖDEMELERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Peşinatlar sözleşme aşamasında tahsil edilmektedir. Taksit ödemeleri de sözleşmeyi takip eden ay başlayacak. Hak sahiplerine farklı vade imkanları var mı? sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Hak sahipleri vade sayılarını kendi ödeme güçlerine göre en fazla 240 ay olmak üzere düzenlenebilmektedir.

KAYSERİ TOKİ ÇEKİLİŞİ HANGİ KANALDA?

Kayseri TOKİ çekilişi yapılmaya başlandı. TOKİ kuralar il il çekilişleri devam ediyor. Kayseri TOKİ kura çekilişi de 10 Aralık’ta canlı yayında ve noter huzurunda çekilmeye başlandı. Sosyal konutlar için binlerce vatandaş başvurularını yapmış ve heyecanla kura çekimini bekleniyordu. TOKİ Kayseri sosyal konut çekilişi tamamlandıktan sonra TOKİ’nin resmi internet adresi üzerinden adaylar sorgulama yapabilirler. Kayseri TOKİ konut kura çekimi 10, 11, 12 Aralık 2022 tarihlerinde saat 10.00’da başlayacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi Büyük Salon'da gerçekleştirilecek olan TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde ya da resmi YouTube kanalından izleyebilirler. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip de edilebilirler.

TOKİ KURALARINDA DÖRDÜNCÜ ETAP HAZIRLIĞI İÇİNDE!

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında ilk 3 etapta 62 bin 928 konutun kuraları çekilerek hak sahipleri evlerine kavuşmak için ilk adımları attı. TOKİ'nin sosyal medya hesabından yapılan duyurudan sonra ise 4. etap kura çekimi takvimi de netliğe kavuştu ve 4. etap da ise sosyal konut kura çekilişi 12 ile 19 Aralık 2022 tarihleri arasında 7 ilde 15 bin 566 konut için gerçekleştirileceği duyuruldu.

Otomobil sahibi olmak için bekleyenlere müjde! O modelin fiyatı düştü! İşte detaylar!

Altına dair uzman isim uyardı! Altın alan ve satanlar 6 gün içinde mutlaka yapsın! İşte detaylar!


Geri Dön