04 / 05 / 2024

TOKİ Sivas'ta 155 konutluk proje yapıyor!

TOKİ Sivas'ta 155 konutluk proje yapıyor!

155 konutluk TOKİ inşaatının temel atma törenine katılan İsmet Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, toplu konut alanında Türkiye'de yapılan yatırımları anlattı.



TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, "Siz istikrara sahip çıkarsanız bu ülkede yapamayacağımız, aşamayacağımız hiçbir engel yoktur" dedi.


Sivas'taki temasları kapsamında Akıncılar ilçesindeki İmam Hatip Ortaokulunun açılışını yapan Yılmaz, daha sonra okulu gezdi.


Ardından da 155 konutluk  TOKİ  inşaatının temel atma törenine katılan İsmet Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, toplu konut alanında Türkiye'de yapılan yatırımları anlattı.


TBMM Başkanı Yılmaz, ülke insanının her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: 


"Hala problemimiz var ama Türkiye geçmişten olmayacak kadar iyi bir durumda. Problemlerimizi birlik ve beraberlik içerisinde çözeriz, başka çaresi de yok. Gücümüzün gitmemesi için, devletimizin elimizden gitmemesi için birbirimizle çekişmememiz lazım. Ayrılığı, gayrılığı, küslüğü bırakmak lazım. Bir olmamız, beraber olmamız lazım. Her zaman söylüyoruz, tekrarlamak lazım. Bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız ve birlikte Türkiye olacağız."


Türkiye'de 78 milyon "kardeş" olduğunu vurgulayan İsmet Yılmaz, hiç kimsenin daha imtiyazlı ve bu ülkenin sahibi konumunda olmadığına dikkati çekti.


Sabırla hareket edilmesi gerektiğine işaret eden Yılmaz, şöyle devam etti:


"Çünkü, Allah sabredenlerle beraberdir. Bu bölgenin en güçlü devleti olalım, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birisi olalım, bunu yapar mıyız? Geçmişteki çalışmalarımıza bakınca bunu yapabileceğimize inandık. Bu millet öz güvenini kazandı. Eskiden tankını yapamazdı, helikopterini, uçağını, kendi piyade tüfeğini, uydusunu yapamazdı. Cenab-ı Allah’a hamdolsun şimdi kendi uydusunu, insansız hava aracını, helikopterini, eğitim uçağını ve savaş uçağını yapmak için çalışma başlatmış, karar almış bir ülkeyiz, bir milletiz, bu milletin de devletiyiz. Bunu nasıl yaptık? Siz istikrara sahip çıktınız. Siz istikrara sahip çıkarsanız bu ülkede yapamayacağımız, aşamayacağımız hiçbir engel yoktur."


Konuşmanın ardından İsmet Yılmaz ve beraberindekiler butona basarak, toplu konutların temelini attı.


Yılmaz, daha sonra ilçe merkezinde pazar esnafını da ziyaret etti.


AA





Geri Dön