28 / 04 / 2024

TOKİ Sulukule'de 23 konut bugün satışa çıkıyor!

TOKİ Sulukule'de 23 konut bugün satışa çıkıyor!

TOKİ Sulukule Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 23 sivil mimari örneği taşınmaz bugün saat 14:00'te Turyap Müzayede Salonu'nda açık artırma ile satışa sunulacak.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Sulukule'de Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen konutların satışları devam ediyor. Projede konut fiyatları 297 bin TL ile 1 milyon 759 bin TL arasında değişiyor.


İstanbul Fatih Sulukule'de Hatice Sultan ve Neslişah mahallelerinde bulunan taşınmazların satışı açık artırmada yüzde 25 peşin 120 ay vade şeklinde yapılacak. Projede yer alan konutlar 53 metrekare ile 306 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 


TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi bugün saat 14:00'te Turyap Müzayede Salonu'nda gerçekleşecek. Satış işlemlerine yönelik tanıtım ve satış organizasyonu hizmetleri Turyap A.Ş. tarafından yerine getirilecek.


Açık Artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup başvuru ve teminatlar bankanın Vatan Caddesi Şubesinden gerçekleştirilecek.


Açık artırma gününde de banka şubesinde başvuru yapılabilecek. Teklif alma sonrası Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri yine aynı şube aracılığı ile yürütülecek.


Açık artırma yeri: Şişli Plaza, Ofis Blokları E- Blok, Turyap Müzayede Salonu (Şişli/ İstanbul)


TOKİ Sulukule fiyat listesi için tıklayın

TOKİ satış şartnamesi için tıklayın


Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön