08 / 05 / 2024

TOKİ Trabzon projeleri için son dakika açıklaması geldi! 400'den fazla yeni konut geliyor!

TOKİ Trabzon projeleri için son dakika açıklaması geldi! 400'den fazla yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uzungöl Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Ağustos'ta, Ortahisar Çimenli Mahallesi 327 sosyal konut projesi ve Yeşilköy Mahallesinde yapılacak 84 konutun ihalesi ise 21 Temmuz'da gerçekleştirecek.



Yine konu ile ilgili  olarak aktarılan detaylara göre, TOKİ, Yomra ilçesindeki 511 konut ve 24 dükkanlı ticaret merkezinin inşaat çalışmalarını da tamamladı. Trabzon Bahçecik'te 40 konut ve 11 dükkan, Çaykara'da 85 konut ve 45 dükkan, Maçka Esiroğlu Mahallesi'nde 144 konut, Çömlekçi Mahallesi'nde 106 konut ve Ortahisar İnönü Mahallesi’nde 38 konutun inşasına hız kesmeden devam ediyor. Trabzon Araklı Özgen Mahallesi'ndeki 278 konut da hak sahiplerine verildi.

TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, Ortahisar ilçesi Çimenli Mahallesi 327 sosyal konut projesi ve Yeşilköy Mahallesinde inşa edilecek olan 84 konutun ihalesinin 21 Temmuz tarihinde gerçekleştirileceği belirtildi.

TOKİ Trabzon projeleri için son dakika açıklaması geldi! 400 den fazla yeni konut geliyor!

- TOKİ'den Trabzon'a çevre yatırımları

Trabzon'da güvenli ve çevreyle uyumlu konut alanları hayata geçiren TOKİ, çevre yatırımları kapsamında şehirdeki toplamda üç millet bahçesini vatandaşların hizmetine açtı.

TOKİ yeni yatırımları kapsamında Uzungöl Millet Bahçesi'nin ihalesi ise 3 Ağustos'ta yapacak.

TOKİ'den Trabzonlulara 400'den fazla ucuz konut müjdesi! TOKİ'nin en yeni projesi için tarih açıklandı!

Herkes bekliyordu! TOKİ Trabzon Of projesi için o gün geldi!

Trabzonlular dikkat! Bu sabah Resmi Gazete'de yayımlandı!


Geri Dön