07 / 05 / 2024

TOKİ ücret iadesini ne zaman yapar?

TOKİ ücret iadesini ne zaman yapar?

TOKİ kuraları çekilmeye devam ediyor. TOKİ yapılan kuralar da hak sahibi olamayan vatandaşlara başvuru bedellerini iade ediyor. Hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerinin ne zaman iade edileceğini merak ediyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 bin yeni sosyal konut projesinin kuralarını Mayıs ayında çekmeye başlamıştı. Yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilecek 50 bin sosyal konut için 9 Mart-19 Nisan 2019 tarihlerinde talepler toplandı. 636 bin 949 kişinin başvuruduğu projede ilk kura 6 Mayıs Pazartesi günü Ankara'daki Kuzeykent projesindeki 809 konut için yapıldı. 

Diğer illerdeki konutlarında kuraları çekliyor.  TOKİ  tarafından düzenlenen kura ile ev sahibi olma şansı yakalayan vatandaşlar çekiliş sonuçlarını TOKİ'nin resmi internet sitesinden TC. kimlik numarası ile sorgulanabiliyor.

TOKİ kuralarında hak kazamayanlara başvuru bedelleri iade ediliyor. Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T.Halk Bankası yetkili şubelerinden geri alabilecektir.

 

TOKİ'den 505 lira taksitle dar gelirliye ev!

TOKİ'den 400 lira taksitle asgari ücretliye ev!


 


Geri Dön