09 / 05 / 2024

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.



Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak Sivaslı 2023 projesinde ticari alanlar yer alacak mı? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı 2023 projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Uşak Sivaslı 2023 projesinde 206 adet konut dışında 4 adet de dükkan bulunacak. 

Yine paylaşılan detaylara göre, altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilen Uşak Fatih Mahallesi projesinin ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yayımlanan ihale şu şekilde:

Uşak İli, Sivaslı İlçesi, Pınarbaşı Beldesi, Fatih Mahallesi 206 Adet Konut (+4KD) ve 4 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak Sivaslı projesinde bulunan konutların yer tesliminden sonra ne kadar zamanda tamamlanacağı henüz açıklanmadı.

TOKİ sıra numarası öğrenme! TOKİ kura çekiliş no nasıl öğrenilir?

TOKİ Bursa Orhangazi projesiyle 166 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi!


Geri Dön