08 / 05 / 2024

TOKİ'de bu hafta 2 kampanya!

TOKİ'de bu hafta 2 kampanya!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, bu hafta iki projesini satışa sunuyor



1- Uşak Merkez Karaağaç Toplu Konut Uygulaması

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Uşak Merkez Karaağaç Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında kalan 168 adet konut; alt gelir grubu şartları aranmaksızın, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Uşak Merkez Karaağaç Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Uşak Merkez Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 22 Şubat - 31 Mart 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Alanları 54 ile 77 metrekare arasında değişen konutlar 6 bin 529 TL peşinatla ve 266 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkacak.

Alanları 63 ile 74 metrekare arasında değişen konutlar 7 bin 623 TL peşinatla ve 310 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkacak.

Detaylı satış listesi için tıklayın

Fiyat listesi için tıklayın

2- Bursa Orhangazi 3.Etap Toplu Konut Uygulaması

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Bursa Orhangazi 3.Etap Toplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında kalan 138 adet konut; alt gelir grubu şartları aranmaksızın, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Bursa Orhangazi 3.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Orhangazi Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 22 Şubat - 31 Mart 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Alanları 72 ile 90 metrekare arasında değişen 2+1'ler 352 TL taksitle satışa çıkacak.

Detaylı satış listesi için tıklayın...

Fiyat listesi için tıklayın...

 


Geri Dön