01 / 05 / 2024

TOKİ'den Bursalılara tam 690 yeni konut müjdesi! Hemen bu son dakika tarihine bakın!

TOKİ'den Bursalılara tam 690 yeni konut müjdesi! Hemen bu son dakika tarihine bakın!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Bursa projesinin ihalesini 11 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.



Yeni konut projeleri için start veren ve 2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa projesinin ihale tarihini de duyurdu.

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web  sitesinde yer alan detaylara göre, Bursa TOKİ projesi Osmangazi ilçesinde inşa edilecek.

TOKİ Bursa Osmangazi projesinde 690 adet konutun yanı sıra 92 adet dükkan da yer alıyor. Bursalıların yüzünü güldüren projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer veriliyor. 

TOKİ den Bursalılara tam 690 yeni konut müjdesi! Hemen bu son dakika tarihine bakın!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan TOKİ Bursa Osmangazi projesi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri'nde hayata geçirilecek. 

TOKİ Bursa Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesinin ihalesi 11 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Bursalıların merakla beklediği TOKİ Bursa Osmangazi projesinin inşaat çalışmalarının yer tesliminden itibaren toplamda 650 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

 


Geri Dön