30 / 04 / 2024

TOKİ'den dev satış! 609 gayrimenkul alıcısını bekliyor

TOKİ'den dev satış! 609 gayrimenkul alıcısını bekliyor

TOKİ, konut ve iş yeri satış tarihleri açıklandı. Her bütçeye uygun konut ve iş yeri satışa çıkarılacak. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler TOKİ’nin 43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 iş yerinin açık arttırmasına katılım sağlayabilecek. İşte tüm ayrıntılar...



TOKİ projelerine son hız sürüyor. TOKİ’den konut ve iş yeri satın almak isteyenlere büyük fırsat geldi. 43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkarılacak. Açık arttırma yöntemi ile sahiplerini bulacak konut ve iş yerleri için araştırmalar sürüyor. İşte  TOKİ  43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 iş yerine dair merak edilen tüm detaylar…

TOKİ KONUT VE İŞ YERİ SATIŞI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAPILACAK?
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 43 ilde 216 konut ile 17 ilde 393 iş yerini 11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde açık artırma yöntemi ile satışa çıkaracak. Alıcılar da konut ile iş yerlerine yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olabilecekler.

Konutlar için açık artırma 11 Ekim 2023 Çarşamba günü, iş yerleri için 12 Ekim 2023 Perşembe ve Samsun Toybelen’de satışa sunulan iş yerleri için 13 Ekim 2023 Cuma günü açık artırma düzenlenecek. Müzayedeler saat 10.30'da başlayacak. Açık artırmalar, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve  Ankara  The Green Park Hotel’de yapılacak. Ayrıca internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr)  teklif verilebilir.

TOKİ AÇIK ARTTIRMALAR HANGİ İLLERDE YAPILACAK?
Alıcılar, Afyonkarahisar, Adana, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gümüşhane, Kilis, Konya, Manisa, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Sivas, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat illerinde satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat 48 ay vade imkanı ile sahip olabilecek.

Ayrıca, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Denizli, Elazığ, Giresun, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Trabzon illerinde satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 25 peşinat 48 ay vadeyle alınabilecek.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri vasıtasıyla kabul edilebilir. Daha fazla ayrıntılı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" web adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilir.


Geri Dön