27 / 04 / 2024

TOKİ'den evi olmayanlara Mart 2024 müjdesi! 2 yeni kampanya geliyor!

TOKİ'den evi olmayanlara Mart 2024 müjdesi! 2 yeni kampanya geliyor!

Ocak ayı bitmeden hem İstanbul hem de Tuzla projelerinin ihalelerini gerçekleştirmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayı projelerini de duyurdu. İşte TOKİ'nin o projeleri...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerinin ihale tarihlerini açıklamaya devam ediyor. 

Ocak ayı bitmeden hem İstanbul hem de Tuzla projelerinin ihalelerini gerçekleştirmeyi planlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayı projelerini de duyurdu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla'daki projesinin ihalesi 29 Ocak tarihinde, Tunceli'deki projesinin ihalesi ise 30 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

2 YENİ KAMPANYA GELİYOR

Ocak ayının yavaş yavaş sonlarına geldiğimiz şu günlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı da Mart ayı projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. 

TOKİ Mart ayı projeleri kapsamında Kocaeli ve Erzurum projelerini duyurdu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum projesi Yakutiye ilçesinde, Kocaeli projesi ise Derince ilçesinde hayata geçirilecek.

Erzurum Hacı Cuma Mahallesi projesinde 239 adet konut, 20 adet ofis, 191 adet ticari ünite, Soğukçermik Mahallesi projesinde 5 adet dükkan yer alırken, Kocaeli projesinde ise 241 adet konut ve 38 adet dükkan yer alacak.

İşte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan o ihale ilanları...

TOKİ den evi olmayanlara Mart 2024 müjdesi! 2 yeni kampanya geliyor!

1. Erzurum İli Yakutiye İlçesi Hacı Cuma Mahallesi, 239 Adet Konut, 20 Adet Ofis, 191 Adet Ticaret ve Soğukçermik Mahallesi 5 Adet Dükkan İnşaatı

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Hacı Cuma Mahallesi, 239 Adet Konut, 20 Adet Ofis, 191 Adet Ticaret ve Soğukçermik Mahallesi 1 Adet Cami ve 5 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 1 Mart 2024 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

2. Kocaeli İli, Derince İlçesi Deniz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 241 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları

Kocaeli İli, Derince İlçesi Deniz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 241 Adet Konut (+2 kd) ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Mart 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

Riskli yapılarda oturanlar dikkat! İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

Konut fiyatlarında bu yıl artış olmayacak!


Geri Dön