29 / 04 / 2024

TOKİ'den iki ile 265 yeni konut müjdesi!

TOKİ'den iki ile 265 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki yeni projesi için daha ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ tarafından hayata geçirilecek o projeler....



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen iki yeni projesi için daha ihale tarihini açıkladı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan detaylara göre TOKİ'nin iki projesi Bayburt ve Amasya'da inşa edilecek.

Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bayburt projesinde 79 adet konut yer alırken, Amasya projesinde ise 186 konut yer alacak.

Yine paylaşılan detaylara göre Yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan projelerle toplam 265 konut inşa edilecek. TOKİ'nin her iki yeni projesinin de ihalesi 15 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ den iki ile 265 yeni konut müjdesi!

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bayburt projesi hangi ilçede inşa edilecek? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya projesi hangi ilçede yükselecek? İşte TOKİ'nin iki yeni projesi ile ilgili açıklanan detaylar ve ihale ilanları...


1.  Bayburt Demirözü İlçesi Esentepe Mahallesi 79 yeni konut 

Bayburt İli Demirözü İlçesi Esentepe Mahallesi 79 Adet Konut ve 3 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Ocak 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

2. Amasya İli Hamamözü İlçesi Hamit Kaplan Mahallesi 2. Etap 186 yeni konut

Amasya İli Hamamözü İlçesi Hamit Kaplan Mahallesi 2Etap 186 Adet Konut ve 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Ocak 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.


Merkez Bankası, Hafize Gaye Erkan'ın evi için 35 bin TL kira ödüyor iddiası!

Hatay Dikmece  TOKİ  konutları için zeytinlik arazilerine acele kamulaştırma kararı! Halk direniyor!

Erişilebilir kiralık konut modelleri geliştirilmeli!


Geri Dön