30 / 04 / 2024

TOKİ konutu alanlar yaşadı! Vadelerde yüzde 50 indirim müjdesi geldi!

TOKİ konutu alanlar yaşadı! Vadelerde yüzde 50 indirim müjdesi geldi!

TOKİ’den konut alanlara çok sevinecekleri bir duyuru geldi. TOKİ’den konut almaya hak kazanan vatandaşlara müjdeyi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi.



TOKİ’den konut alanlar için müjdeli haber geldi. TOKİ kampanyalarından konut sahibi olanlar için müjdeli haberi Bakan Murat Kurum verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den konut alan vatandaşları çok sevindirecek bir haber verdi.

TOKİ konutu sahibi olanların beklediği müjdeyi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. Bakan Kurum, TOKİ vade artış oranının yüzde 50 indirimli olarak yüzde 15,40 olarak gerçekleştiğini söyledi.

TOKİ konutu alanlar yaşadı! Vadelerde yüzde 50 indirim müjdesi geldi!

“TOKİ VADE ARTIŞLARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM YAPTIK”

Türkiye’de TOKİ kampanyalarından konut sahibi olan yüzbinlerce kişinin beklediği müjdeyi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Ankara’dan verdi.

"İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen "Gölbaşı TOKİ Kura Çekimi"ne katılan Bakan Murat Kurum, TOKİ sahibi olan vatandaşların sabırsızlıkla beklediği haberi verdi.

Kura çekilişi törenine katılan Kurum, TOKİ’den ev alanlar için vade artış oranında yüzde 50 indirim yaptıklarını söyledi.


Geri Dön