03 / 05 / 2024

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile TOKİ Sosyal Konut Projesi duyuruldu. TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu açıklama ile insanlar sosyal konut projesinin detaylarını sorgulamaya başladı. Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın.



TOKİ den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!250 BİN KONUT DETAYI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkan gezisinden Türkiye'ye dönüş yolunda önemli açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesiyle ilgili önemli bir mesaj verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesiyle  dar gelirlilerin kira öder gibi ev sahibi olabileceklerini söyledi; 

"Bu kampanyanın vatandaşımızı çok çok olumlu istikamette etkileyeceğine inanıyoruz. Burada sadece konut değil, aynı şekilde arsa projemiz var. 250 bin konut, 100 bin altyapılı konut arsası içeriyor. İcabında vatandaş “ben kendim yapacağım” diyorsa, onlara da “buyur kardeşim, 100 bin arsa var, kendin de yapabilirsin” diyoruz. Ayrıca 10 bin sanayi sitesiyle vatandaşımıza kendi işini kurma imkanı da sağlanacak. Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyeceklerdir." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni açıklamasıyla 250.000 yerleşim yerine ek olarak 100.000 altyapıya sahip yerleşim alanı olduğu doğrulandı. Yakında yapılacak kabine toplantısı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm detayları  kamuoyuna açıklayacak.


Geri Dön