29 / 04 / 2024

EYT’lilerin beklediği haber geldi, müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi!

EYT’lilerin beklediği haber geldi, müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi!

EYT’lilerin çok uzun süredir beklediği o haber nihayet geldi. EYT’de uzun yıllardır adeta yılan hikayesine dönen düğüm çözüldü. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.



Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın (EYT) uzun yıllardır beklediği açıklama nihayet yapıldı.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de yapılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile  Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin de katıldığı EYT toplantısı sonrası kameraların karşısına geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada EYT düzenlemesinde yaş sınırı olmayacağının müjdesini verdi.

EYT’lilerin beklediği haber geldi, müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi!

EYT’lilerin beklediği haber nihayet geldi. Beştepe’deki uzun toplantının ardından kameraların karşısına geçerek merakla beklenen o açıklamayı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYT konusunda yaş sınırı olmayacağını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön