15 / 05 / 2024

EYT’lilerin beklediği haber geldi, müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi!

EYT’lilerin beklediği haber geldi, müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi!

EYT’lilerin çok uzun süredir beklediği o haber nihayet geldi. EYT’de uzun yıllardır adeta yılan hikayesine dönen düğüm çözüldü. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.



EYT kapsamlı ve uzun çalışmanın ardından son halini aldığını dile getiren Erdoğan, kamu bütçesine büyük yük bindiren sistemi yönetilebilir hale getirmek için çok uğraştıklarını bildirdi.

1999 Eylül'ünde yürürlüğe giren düzenlemeye atılan adımları 2008 yılında daha ileriye taşıdıklarını dile getiren Erdoğan, sistemin devamına zarar getirmemek ve ülke ekonomisine kaldıramayacağı yükler bindirmemek için uzunca bir süre böyle bir düzenlemeye sıcak bakmadıklarını vurguladı.

EYT konusunu derinlemesine inceleyip hesabını sağlam yapmadan herhangi bir taahhüdün altına girmek istemediklerini dile getiren Erdoğan, “Devlet için büyük bir fedakarlık anlamına gelen düzenlemeyle artık sistemi her türlü tartışmadan arındırarak yerli yerine oturtmuş olacağımıza inanıyorum. Bu düzenlemeyi de milletimiz için yapıyor, milletimize adıyoruz” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön