15 / 05 / 2024

EYT’lilerin beklediği haber geldi, müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi!

EYT’lilerin beklediği haber geldi, müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi!

EYT’lilerin çok uzun süredir beklediği o haber nihayet geldi. EYT’de uzun yıllardır adeta yılan hikayesine dönen düğüm çözüldü. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.



YAŞ SINIRI UYGULANMAYACAK

Söz konusu düzenlemeyle 2 milyon 250 bin vatandaşın daha emeklilik hakkına kavuşmuş olacağını bildiren Erdoğan, EYT kapsamındaki emekli olma hususunda herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacağını bildirdi.

EYT’lilerin beklediği haber geldi, müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi!

İŞVERENE KGF DESTEKLİ KREDİ

Erdoğan açıklamasında ayrıca, işverenlerin sürekli dile getirdikleri endişelerle ilgili de konuştu.

EYT nedeniyle işverenlerin kıdem tazminatı ödemelerinde güçlük çekmemeleri için KGF destekli bir kredi paketini devreye aldıklarını söyledi

“Emekli olanların bir kısmının çalışmaya devam edeceklerini biliyoruz” diyen Erdoğan, emekli olup çalışmaya devam edecekler için sosyal sigorta prim teşviki getirileceğini belirterek, amaçlarının emeklilik sonrası çalışanların bunu kayıtlı olarak sürdürmelerini sağlamak olduğunu vurguladı.  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön