09 / 05 / 2024

TOKİ'den son dakika İstanbul projesi açıklaması!

TOKİ'den son dakika İstanbul projesi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 100 bin konut kampanyası kapsamında İstanbul Tuzla'da inşa edilecek 5 bin 750 konut hakkında son dakika açıklaması yaptı.



5 BİN 750 KONUTUN, 3 BİN 77 KONUTUNDA İNŞAATA BAŞLANDI

TOKİ'nin yaptığı açıklamada yapılan imar planı ve imar uygulamasına gelen itirazlar neticesinde konut alanları oluşturulmuş ve mevcut askeri birliklerin saha dışına alınarak proje alanının uygulamaya hazır hale getirilmesini müteakip toplamda 5 bin 750 konutun, 3 bin 77 konutunda inşaatlara başlanıldığı belirtilerek, inşaatların hızla ilerlediği kaydedildi.

TOKİ den son dakika İstanbul projesi açıklaması!

DİĞER ALANLARDA MÜLKİYET VE PLAN SORUNLARI GİDERİLEREK YAPIM AŞAMASINA GEÇİLECEK

Yine yapılan son dakika açıklamasında kalan konutların da yer alacağı bölgelerde mülkiyet ve plan sorunlarından arındırılarak ve üzerindeki mevcut işgalli yapılar yıkılmak suretiyle yapım aşamasına geçildiği kaydedildi.

MALİYET ARTIŞLARI KONUT FİYATLARINA YANSITILMAYACAK

Söz konusu bölgelerde yaşanan mülkiyet ve planlama sorunları nedeniyle yaşanan gecikmelerden kaynaklı maliyet artışları konut fiyatlarına yansıtılmayacağı belirtilirken, vatandaşların mağdur edilmeyeceği de kaydedildi.

Bakanlık tek tek açıkladı, hesaplara tam tamına 3.500 TL yatırıldı! Bu parayı mutlaka alın!

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detayına bakın!


Geri Dön