Toki

TOKİ'den tam 36 ilde konut ve iş yeri fırsatı! Yüzde 15 peşinat 60 ay vade imkanıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 ilde konut ve iş yeri satacak. Yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade imkanı sağlanan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin kampanyalarını yakından takip ettiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni kampanyası için düğmeye bastı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tam 36 şehirde konut ve iş yeri satacak. Paylaşılan detaylara göre İstanbul, Ankara, Eskişehir gibi büyükşehirlerde satışı gerçekleştirilecek olan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

Peki TOKİ Mayıs 2024 konut satışı hangi şehirlerde yapılacak? İşte detaylar...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kolay finansman imkanlarıyla 36 şehirde konut ve iş yeri satışı gerçekleştirecek. TOKİ konut ve iş yerleri için vatandaşlar Emlak Müzayede sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

TOKİ, 36 İLDE KONUT VE İŞ YERİ FIRSATI

TOKİ, 36 ilde yer alan 16 konut 183 iş yerini 30 Mayıs tarihinde açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. Alıcılar söz konusu konutları yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade, iş yerlerini de yüzde 15 peşinat ve 60 ay vadeyle alabilecek.

TOKİ KONUT SATIŞI YÜZDE 25 PEŞİNAT, 72 AY VADEYLE YAPILACAK

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Konya, İstanbul, Balıkesir, Afyonkarahisar, Çorum, Eskişehir,  Zonguldak, Siirt, Rize, Tunceli ve Kars'ta satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle sahip olmak mümkün.

İŞ YERLERİ YÜZDE 15 PEŞİNAT, 60 AY VADEYLE SATILIYOR

Eskişehir, Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir, Ankara, Yalova, Çankırı, Konya, Nevşehir, Afyonkarahisar, Kayseri, Erzurum, Gaziantep, Isparta,  Sinop, Sivas, Kütahya, Osmaniye, Diyarbakır,Burdur, Adana, Elazığ, Kastamonu, Giresun, Uşak, Kars, Kırşehir, Trabzon  ve Şanlıurfa'da yer alan iş yerleri ise yüzde 15 peşinat, 60 ay vadeyle satışa çıkarıldı.

AÇIK ARTIRMA 31 MAYIS TARİHİNDE

Konut ve iş yerleri 31 Mayıs Cuma günü yapılacak açık artırmalar, Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.. Ayrıca söz konusu konut ve iş yerleri için "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de teklif verilebilecek.

Açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar, 30 Mayıs 2024 tarihinde saat 14.00'a kadar alınacak.

Söz konusu Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülürken, başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

Altın, dolar, konut , arsa ve mevduatta yıl sonuna kadar neler olacak? Uzmanı açıkladı

Konut sitelerine mafya ve çeteler dadandı: Artık devlet denetleyecek! 

Arsa ve evden sonra şimdi de Hollywood yakınındaki köy satışa çıkarıldı!